Zahvale jeseni u Klanjcu – 03.10.2021.

PD Strahinjčica Vas poziva na 1. Planinarski pohod zahvale jeseni u Klanjcu u nedjelju, 03. listopada 2021. godine kojeg organizira HPD “Cesargrad” iz Klanjca.

Okupljanje sudionika do 08:00 na parkiralištu kod Hušnjakovog. Prijevoz je osobnim automobilima do Tuhlja od kuda započinje planinarski pohod kojeg kolege iz HPD Cesargrad ovako najavljuju:

Dragi prijatelji,

ovim putem Vas pozivamo da nam se pridružite na našem 1. Planinarskom pohodu zahvale jeseni koji će se održati dana 3.10.2021. godine u sklopu tradicionalne manifestacije “Zahvala jeseni u Klanjcu”. Krajem prošle godine smo uredili novu stazu od Tuhlja do planinarske kuće i bilo bi nam drago da ovaj pohod podijelimo s Vama.

Okupljanje će biti  u Tuhlju kod crkve od 9 – 9.30. Polazak je u 9.30 preko Japice do planinarske kuće u trajanju od cca 2 sata laganog hoda, gdje će biti druženje uz pite, štrudle, kavu i ostale drage napitke. Silazak planiramo u Klanjec gdje nas očekuje bogata gastro ponuda te sajam starih zanata i domaćih proizvoda. Koristimo priliku napomenuti da prilikom posjeta Galeriji Antuna Augustinčića planinari sa članskom iskaznicom ostvaruju pravo na povoljniju cijenu ulaznice.

Napomena: ukoliko se dolazi osobnim automobilima i s Cesargrada spušta u Klanjec, preporuka je jedan auto ostaviti u Klanjcu radi povratka u Tuhelj.

HPD “Cesargrad” Klanjec

Nadamo se Vašem dolasku i molimo da ga najavite radi lakše organizacije.

Zato Vas molimo da svoju zainteresiranost najavite Mariji Strmečki na mobitel 091 569 51 86 do petka u 20 sati.

Osim planinarskog pohoda, najavljena su i ova događanja u Klanjcu.

NEDJELJA, 3. listopada 2021.
09:30 sati – planinarski pohod zahvale jeseni HPD-a „Cesargrad“; polazak iz Tuhlja
11:00 sati – Župna crkva – Misa zahvale

Veliki sajam starih zanata i domaćih proizvoda sa zagorskih OPG-ova, ulični zabavljači, bogata ugostiteljska ponuda… 

Trg Antuna Mihanovića s početkom od 15:00 sati
15:00 – promenadni koncert puhačkog orkestra „Lira“
15:30 sati – kazališna predstava za djecu
16:30 sati – kazališna komedija Nedaj se, Njofra (igraju Ksenija Pajić, Katarina Perica, Pero Juričić i Mladen Čutura)
16:00 – 18:00 sati – Dan otvorenih klanječkih podruma u vinoteci Klanječka pelnica – degustacije
19:00 sati – KONCERT – CURE IZ CENTRA

NAPOMENA: Odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje kako ispunjava neophodne zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, ispunjava tehničke uvjete, prihvaća plan izleta, izletu pristupa na vlastitu odgovornost, da će se u skladu sa planinarskom etikom pridržavati plana izleta i uputa vodiča.

Vodič izleta je dužan ne voditi osobe bez odgovarajuće opreme, kao ni osobe za koje smatra da nisu sposobne savladati očekivane napore.