Putevima dedeka Kajbumščaka 05.09.21.

PD Strahinjčica organizira pohod društva „Putevima dedeka Kajbumščaka“ u nedjelju, 05. rujna 2021.

I ove godine, usprkos specifičnim uvjetima uzrokovanih COVID-19 virusom, PD Strahinjčica nastavlja tradiciju Dedeka Kajbumščaka i poziva vas na sudjelovanje na ovogodišnjem pohodu.

PLAN POHODA

Prijava i registracija na Trgu Ljudevita Gaja u 8:30 sati. U 9:00 sati početak pohoda preko Podgore na brdo Slon na čijem je vidikovcu 5. kontrolna točka Kajbumščakovog puta. Nakon kraćeg odmora, nastavak pohoda hrbatom Strhinjščice, preko vrhova Goleš i Gorjak, do planinarske kuće. Očekivani dolazak je oko 13 sati gdje će sudionike pohoda dočekati topli obrok.  Zajedničko druženje i odlazak kućama prema vlastitom nahođenju.

SVI SUDIONICI POHODA DUŽNI SU SE PRIDRŽAVATI NAPUTAKA I EPIDEMIOLOŠKIH PREPORUKA HRVATSKOG ZAVODA ZA JAVNO ZDRAVSTVO KOJE PROPISUJU OSIGURANJE OPĆIH I POSEBNIH HIGIJENSKIH I SIGURNOSNIH UVJETA U SVEZI COVID-19, A DOSTUPNE SU NA POVEZNICI https://www.hzjz.hr/

Vrijeme hoda: 4:00 sata

Zahtjevnost:

K2 – kondicijski umjereno

T1 – tehnički nezahtjevno

Molimo Vas da zbog toplog obroka i trenutne situacije vezane uz COVID-19 svoju zainteresiranost obvezno najavite Leljak Smilji svakodnevno iza 18 sati na tel: 091/518 42 59 do 03.09.2021.

OPREMA: Standardna planinarska, hrana i piće iz ruksaka. Potrebno je ponijeti važeću osobnu iskaznicu, zdravstvenu iskaznicu i planinarsku iskaznicu s važećom markicom.

VODIČ: Emil Borlinić (091 576 64 06),

POMOĆNI VODIČI: Marija Strmečki, Robert Pernjek

NAPOMENA: Odazivom na pohod svaki pojedinac potvrđuje kako ispunjava neophodne zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, ispunjava tehničke uvjete, prihvaća plan izleta, izletu pristupa na vlastitu odgovornost, da će se u skladu sa planinarskom etikom pridržavati plana izleta i uputa vodiča. Vodič izleta je dužan ne voditi osobe bez odgovarajuće opreme, kao ni osobe za koje smatra da nisu sposobne savladati očekivane napore.

IZVRŠNI ODBOR