Putevima dedeka Kajbumščaka

U NEDJELJU, 01. RUJNA 2019. GODINE

PLAN POHODA

Okupljanje na Trgu Ljudevita Gaja u 8:30 sati. U 9:00 sati početak pohoda preko Starog grad na Šušelj breg (KT2). Oko 11 sati dolazak na raskršće puteva “Kod križa” u Radobojskom Strahinju. Kraći odmor nakon kojeg slijedi lagani uspon do planinarske kuće. Očekivani dolazak do planinarske kuće je u 12 sati. Zajedničko druženje sudionika pohoda i odlazak kućama prema vlastitom nahođenju.

Vrijeme hoda: oko 3:00 sata.

Zahtjevnost:

K1 – kondicijski nezahtjevno

T1 – tehnički nezahtjevno

Troškovi:

Cijena: osobna prisutnost i dobra volja

U cijenu je uključen topli obrok.

Molimo Vas da svoju zainteresiranost najavite Emilu Borliniću svakodnevno iza 18 sati na tel: 091 576 64 06 do 30.08.2019. Prednost sudjelovanja na izletima imat će aktivni članovi društva, neovisno o redoslijedu prijave.

OPREMA: Standardna planinarska, hrana i piće iz ruksaka. Potrebno je ponijeti važeću osobnu iskaznicu, zdravstvenu iskaznicu i planinarsku iskaznicu s važećom markicom.

VODIČ: Emil Borlinić (091 576 64 06),

POMOĆNI VODIČI: Miljenka Mužar Sertić, Marija Strmečki, Željko Žnidarić

NAPOMENA: Odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje kako ispunjava neophodne zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, ispunjava tehničke uvjete, prihvaća plan izleta, izletu pristupa na vlastitu odgovornost, da će se u skladu sa planinarskom etikom pridržavati plana izleta i uputa vodiča. Vodič izleta je dužan ne voditi osobe bez odgovarajuće opreme, kao ni osobe za koje smatra da nisu sposobne savladati očekivane napore.

PREDSJEDNIK DRUŠTVA:

 Klasiček Miro